ponedeljek, 21. maj 2012

Black & White...

...edition!

Končno sem dokončala tudi tole verižico, saj so uhančki kar precej časa samevali in čakali. Nekako ni bilo navdiha, vsakič ko pa se mi je nekaj dozdevala kaj bi bilo ok sem v škatljico vrgla par bunkic, ki naj bi jih uporabila pri izdelavi tega kosa nakita. Črno-belo kombinacijo imam zelo rada...vsepovsod se jo da kombinirat sploh pa na eleganco.




Meni je zelo všeč, kakšna pa je vam pa presodite sami.
Lep večer še naprej.

()<>()

Dolžna sem še listek uhančke...

...ki jih pripenjam danes, ker prej nažalost "računalnik" ni utegnil do mene. ti-ti... :)

()<>()

sreda, 16. maj 2012

LISTEK, listek,...

...tokrat rjav in lesen. Ja, čisto malo "bunkic" vendar je to več kot dovolj. Rjava barva mi letos ful sede, nekako mi je ful pri srcu in se je na moji polički že več kosov nabralo. Tako ogrlic kot tudi uhančkov...

No za sedaj sem izbrala samo ta kompletek... vrvica na verižici je narejena z vozalčki, da jo lahko podaljšam za na srajco ali pač krajše za na majco. :)




()<>()

torek, 8. maj 2012

Numero uno...

...ti dve besedi mi že cel večer hodita po glavi in sploh ne vem zakaj. Ravno zato sem poimenovala zadnjo, še toplo,...direktno iz pod rok vzeto "rdečko", da jo delim z vami.

Vzela je kar nekaj časa, ampak konec koncev se je izplačalo! Končna podoba mi je všeč, je skoraj takšna kot na skici narejeni med malico. :)



Toliko za sedaj po doooolgem času, nekako pa ne upam obljubit, da bom kaj bolj pridna z objavami v prihodnje. :)

Lep večer še naprej.

()<>()