nedelja, 25. marec 2012

In še nadaljevanje...darilc...

....ki so prišla po pošti. No, če je pa res tako. Tole zapestnico in uhančke sem prejela po pošti in kompletek je prepotoval kar precejšen del sveta preden je prišel do mene... Hvala tudi Aniti...
Kompletka še nisem nosila, nekako se še nisem opogumila. Kamna sicer ne poznam so pa uhančki izredno težki. Za zapestnico me to ne moti, ušeskom pa to sigurno ni všeč. Bo pa definitivno dobro šel skupaj z kako poletno oblekico v modro belih tonih. Ko poskusim pa povem še ali sem za ali ne. :):):)


()<>()

Darila, darilca...

V tem času sem sem bila večkrat tudi prijetno presenečena, dobila sem kar nekaj darilc... Zelo lepih pozornosti, ki mi veliko pomenijo.

Najprej sem prejela zanimivo škatlo...itak, kdo pa ne ve, da sem nora na lepe škatle. Ko pa sem jo odprla je bila polna "steklenih bunkic" in bonbonov ter čokoladk. Hm, na sliki so samo še bunkice, ker ostalo že pojedla... :):) Jah, če se pa nisem mogla upreti. :):) Hvala Biba. Zelo mi je všeč.
Bunkice že dajeejo nove izzive, ki jih kmalu delim z vami,... Škatla pa je že polno mojega nakita. Sem pa ugotovila, da so vse moje stvari pospravljene po razno raznih škatlah, večjih in manjših...vsaka služi svojemu namenu. :):):) takle mamo...

()<>()

Kaj naj rečem,...dogajalo se je.

Res je minil točno mesec dni od moje zadnje objave. Ja in kot pravi naslov... Kaj naj rečem, dogajalo se je... VELIKO,... tako ali drugače. Nekaj seveda tudi na ustvarjalnem področju. Največ sem se ta mesec ukvarjala z izdelavo foto albuma, ki je bil darilo ob obletnici poroke mojih staršev. Nekaj pripomočkov sicer imam na zalogi večino pa ne, tako da se je začelo z letanjem po trgovinah, iskanjem primernega papirja, primerne dekoracije, skratka, tega še nisem nikoli počela (ne letala po trgovinah :):) to mi gre ponavadi dobro od rok, sem hitra kot pušcica) ampak izdelave albuma je bila tokrat izziv.

Album ima 15 strani, prilepila sem le nekaj slikic ali detajlov, ki so mi najbolj zanimivi. Če so ok, pa presodite sami...


Prva začetna stran albuma, malo copy paste, malo dodelava, malo iskrenosti in je nastal verzek z pomenom.


Ta slika je samo polovična, poleg rožic je poročna slika v dvojnem okvirju. bolj kot ne je vse ročno  razen rožic, ki so rezane iz filca. Te sem kupila v cvetličarni. :)
Tukaj seveda na obeh slikah manjkajo napisi, ki jih še vedno nisem dodala, čeprav je darilo že izročeno.
Veliko pa sem lepila tudi na ta način, da če je slika samo polovična, kot tista v zgorjnem levem kotu, sem polovico slike skrila pod drugi list, ki pa mi je služil za lepljenje slike nasploh, da bi jo čim manj uničila.

Končna platnica je vsebovala vogal za čestitko, ta je bil pa nenačrtovano prilepljen, no in na tega nisem ravno ponosna, ker ni lepo odrezan... Čestitka je prav tako ročno izdelana.

Tako, končno mi je uspelo naložiti nekaj fotografij, to je ožji izbor. Če je ok za prvič pa presodite sami. :)


()<>()

Morje, sonce....

Tako lepo vreme še vsakega vleče ven in prejšnji vikend je bil res božanski! Sonček, morje, romantični sprehod v dvoje,...mmm kaj sploh še hočem lepšega. :)

Par slikic, da delim še z vami.
Malo je sicer pihal veter, ampak se ob takem lepem vremenu človek vseeno nič ne pritožuje.  :)


()<>()